23 Mart 2015 Pazartesi

Mini Bir Çekilişim Var!!

Selam kızlar
Mini bir çekilişim var. Herkesin bildiği ve severek kullandığı Moshos Garden %100 doğal sıcak havlu yüz temizleyicisi hediye etmek istiyorum. Tabi mis gibi bir temizliğin ardından sıcacık kahvelerinizi yudumlamanız için de ufak bir 2 kişilik fincan seti de yanında hediyem.







Çekiliş için tek şartım bloğuma üye olmanız. Eğer bir bloğunuz varsa ve çekilişimi paylaşırsanız artı 3 hak veriyorum hepsi bu. Katılırsanız sevinirim. Son katılım 20 nisan.Çekilişin altına hangi isimle katıldığınızı ve mail adresinizi paylaşmayı unutmayın.Bol şans.

Trendyol Elbise, Modagram Tulum Alışverişim





Selam kızlarrr
Çooookkk uzun zaman olmuş bloğa yazmayalı. İş güç derken yazmaya bir türlü fırsatım olmadı. Son zamanlardaki kıyafet alışverişimi paylaşmak istedim. Trendyol benim favori alışveriş sitem. Hemen hemen her türlü ihtiyacımı ordan alırım. Dışarı çıkmaya vaktim yoksa ya da üşeniyorsam en büyük kurtarıcım oluyor. Her sabah takip ediyorum. Arada öyle güzel indirimler oluyor ki almamak mümkün değil.Bu arada bu ay Trendyoldan o kadar çok kıyafet aldım ki ne yazık ki beden uyumsuzluğundan hep geri gönderdim. Ama bu siyah beyaz elbiseler de  kaçırmak istmediklerimden. Siyah elbise Milla by Trendyol markalı. Göğüs kısmında beyaz detaylar çok hoş duruyor. 38 beden almama rağmen vücudumu sıkı sıkı sardı. O kadar ince gösterdi ki beni  al beni dedirtti resmen. Kumaş kalitesi de çok iyi.


Bu beyaz elbise de yazın sandaletlerle çok hoş duru diye düşündüm. Göğüs kısmında hafif dalgalar var. Sırt dekoltesinde de bu dalga modeli devam ediyor. Yalnız göğüs kısmı bayağı bi bol geldi. Daraltılması gerekicek.Beline de bir kemerle daha hoş hale gelir diye düşünüyorum. Trendyolda bu iki elbise pepsi indirimimle de 53 tlye geldi.


Gelelim Modagram alışverişime. Bu aralar tulumla kafayı bozdum. Her yerde tulum bakıyorum. Yazın en sevdiklerim uzun elbiseler ve tulumlar.Modagramdan da yine pek çok tulum siparişi verdim. Bedeni uymayanları çok beğenmeme rağmen geri gönderdim. Tercih ettiklerim bunlar oldu.


Bu siyah tulumun kumaşını çok beğendim. Üstelik bel kısmı öyle güzel oturuyor ki benim gibi kalın beli olan birisini ince belli göstermeyi başardı. Kalça kısmı hafif bombeli geliyor. Alt ağ kısmına düğme yapmamaışlar. Bu yüzden otururken fermuarı açık kalmış biri görüntüsü veriyordu :) Ben de o kısma çıt çıt diktirdim.


Özllikle bu sene ceket yaka elbise ve tulumlar moda. Benim de en sevdiklerimden. Asil duruyor. Akşam yemeğe çıkarken topuklularda şık bir kıyafete, gündüz de sandaletlerle spor bir hale getiriliebilir. Tulum fiyatı 90 tl idi. Ama 100 tl üzerine 25 tl indirim çekim vardı. Ben de sepete bir bileklik ekleyip 100 tlye tamamladım ve ikisi bana kargo dahil 80 tl ye geldi. Aşağıda modagram sitesinden alınmış tulumun üstte görünümü var.




Bu kırmızı tulumun ise rengine aşık oldum.Çok tatlı bir kırmızı. Beli lastikli olmasını sevmedim. Ben kemer takarak kullanıcam. Bel kısmı biraz yukarda duruyor. Bacaklarınız uzun  gövdeniz kısa kalıyor. Ama bu sene tulumlarda zaten yüksek beller moda.


Yakasında pencere detayları var.Bu tulum ise 120 tl. Ancak trendyoldan alışveriş yapınca yine 100 tl üzerine 20 tl indirim verdi. Kargo dahil 105 tlye geldi.Tulumun kumaş kalitesi çok iyi, markası Milla by Trendyol. Bu da üstte duruşu.Foto modagram sitesinden alındı. 


Son zaman alışverişlerim böyleydi kızlar. Güzel günlerde giymek nasip olur inşallah! Hepinize mutlu bir hafta diliyorum.

Kozmetik Alışverişi




Gratis de bu hafta sonu güzel indirimler vardı. Pek yararlanamasam da pek çok üründe 1 alana 1 bedava idi. Ben şu sıralar kırmızı ruj olayına takmış durumdayım. Hiç bir yerde istediğim tonda parlak net bir kırmızı ruj yok. Grtais de de tüm markalarda kırmızı rujları denedim ancak yine istediğime ulaşamadım. Kontür olayı da şu sıralar istediklerimden ancak indirim dolayısıyla bu ürünlerde çabuk tükenmişti, yine alamadım.

Ben de diğer ihtiyaçlarıma yöneldim. Diş macunlarında 1 alana 1 bedavaydı. Fiyatı tanesi için  7,5 tl ye felan geliyor. Palmolive duş jellerinde de yine 1 alana 1 bedavaydı ancak ben o markadan çok memnun kalmadığımdan bedavasız ama indirimde olan Duru duş jelini aldım. Benri pamuklarında indirim yoktu.Sıvı saç açıcılarında yine makul bi indirim vardı. Ekotools makyaj fırçaları da indirimdeydi. Ben de eyeshadow fırçalarından bi tane kaptım. Gayet kullanışlı. Fiyatı 10 tl. Essence kapatıcı da denemek için aldığım bir diğer indirimli ürün.Listerine ağız bakım suyu da 16 tl gibi bi inidirme girmişti. Ancak Watsonda yılın en iyi ürünlerinden biri seçildiği için fiyatı daha uygundu benden demesi. 25 tl lik alışverişte Activex sıvı el sabunu da 3.5 tl ye geliyordu. Watsons da direk bu fiyattan alabilirsiniz.



Bir diğer kozmetik alışverişim ise SOSKIN alışveriş oldu. Lazere gittiğim estetik merkezinde cilt bakımı paketi aldım. Orada Soskın ürünlerini kullandıklarını, sadece ayda bir yapılan cilt bakım ürünlerinin tek başına yeterli olmayacağını, evde de bakıma devam etmem gerektiğini söylediler. Ürünü daha önce hiç duymadım. Ama netten araştırdığımda eczane sitelerinde satıldığını ve paraben içermeyip bitkisel olduğunu görünce denemeye karar verdim. Üstelik 3 alana 1 bedava gibi bir kampanya vardı. Tonik, maske, serum aldığımda temizleme jeli bedavaya geldi. Toplam da ürünler için 300 tl ödedim ama dermoeczanemde tabii kampanya olmadığı için 450 tl gibi bir rakama denk geliyordu baktığımda. Şimdilik 1 hafta oldu kullanalı, yüzüm rahatlamış gibi, şu an memnunum. Kullandıkça faydalı olup olmadığını göricez, sizlerle paylaşırım.
Cilt bakımından memnun kalmadığımı da belirtmek isterim. Çünkü evde bu ürünlerle nasıl bir bakım yapıyorsak aynısını yaptılar. Aynı ürünle temizlediler, toniklediler, maske yaptılar. Ekstra 15 dklık bir ozon buharı verip siyah noktalar ve gözenekler sıkıldı. Ardından mikroplardan arındırmak için radyofrekans verildi. Öyle aman aman bir şey değildi yani. Buhar olayını ve sıkma olayını evde de yapabilirim diye düşündüm. Aynı ürünleri kullandıktan sonra cilt bakımı anlamsız geldi bana. Paketim bitince bir daha gidiceğimi sanmıyorum bunu da dip not olarak düşeyim :)

Portakal Rüyası




Yaz mevsimi yaklaşırken tam da yaza özel şöyle serin serin meyve tadında bir tatlı. Malzemelerimiz:

1 adet portakalı ince dilimleyip yarım  ay şeklinde kesin. Kelepçeli kalıba sıra sıra dizin.

Alt tabanı için 

  1. 1 peker kakaolu petibör bisküvi
  2. 1 dolu çorba kaşığı tereyağ
Tereyağını eritip elinizle kırdığınız bisküvilerin üzerine dökün. Terayağını güzelce karışması için bisküvilerle yoğurun.Kelepçeli kalıba elinizle bastırarak yerleştirin.

İrmik tatlısı için:
  1. 1 lt süt
  2. 10 kaşık şeker
  3. 10 kaşık irmik
  4. 1 paket vanilya
Malzemelerin hepsini karştırarak pişirin ve bisküvilerin üzerine dökün.

Portakal jölesi için:
  1. 1 lt portakal suyu
  2. 2 kaşık şeker
  3. 1 paket vanilya
Malzemelerin hepsini karıştırıp ocakta pişirin ve irmikli tatlının üzerine dökün. Çikolata sosuyla süsleyip buzdolabında soğutun ve soğuk olarak servis edin. Afiyet olsun :)



7 Mart 2015 Cumartesi

Sezon Sonu İndirimi



Selam kızlarrrr
Şu sıralar her yerde sezon sonu indirimi mevcut..Geçen hafta tüm avmlerde deli bir çılgınlık söz konusuydu. Ancak hafta içi gittiğimde o çılgınlık biraz dinmişti. Bugün İstanbul'da hava çok soğuk,dışarı çıkılcak gibi değil o yüzden  indirim devam ediyor mu bilemem. Gidip bir göz atmanızda fayda var, çünkü markaların internet siteleri indirimi bitirmiş bile. Bakalım ben neler almışım..

Derimod'da çok güzel indirimler vardı. Hakiki deri botlar ellerinde kalan tek numaralarla bitirmeye çalıştıklarındandı.Ben gittiğimde az bile seçenek kalmıştı, çoğu tükenmişti. Bu altlarında örgü desenli botları çok sevdim. Acayip rahatlar, sıcacıklar ve son derece modern. Uzun süredir eteklerin altına giyilmelik şık bir bota sonunda kavuştum. Sürekli topuklu giyen biri olarak biraz rahatlama vakti. Fiyatı 150 tl.

Etek ve takılar Stradivarius'dan. Takılarda büyük inidirim vardı. Kolye ve bileklik 5 tl, etek ise 30 tl.

Siyah blazer ceket ise favorim. Yıllar önce kaybettiğim ceketin yerine yenisini ararken tam da her yerde blazer modası olduğunu gördüm. Ceketi Pull Bear'dan aldım, o da kasada süpriz bir indirimle karşıma çıktı. Etiket fiyatı 70 tl ancak indirimle 30 tl ye geldi :) Bu kalitede ceketler başka mağazalarda 100 ile 150 tl arasında benden demesi. 

Her yerde deri ceketler, montlar, kabanlar inanmıcaksınız ama 40-50 tl arasında. Evde yer olsa hiç düşünmem, ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim. Hepinizi kocaman öpüyorum, mutlu haftasonları...